Axioma ORAP OPEN 2003

Internationaal damtoernooi - Den Haag

Nieuws

30 juni 2003

Comité op inspectie

PosterHet organisatiecomité heeft de speelzaal geïnspecteerd, samen met de hoofdarbiter. De vloer werd ruimschoots in orde bevonden voor de ruim 110 deelnemers die zich tot vandaag hebben ingeschreven. En er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Op de foto vlnr Jan Kok, Alex Kruyshoop, Cor Stapper, Fred Ivens en Gerard de Groot.

16 juni 2003

Ontwerp poster gereed

PosterHet reclamebureau heeft het ontwerp van de affiche van het toernooi gereed. Hieronder zie je alvast een voorbeeld.Wil je ook een affiche ontvangen? Stuur even een mailtje.

16 mei 2003

Sterke bezeting toernooi

Axioma ORAP Open 2003 zal dit jaar een bijzonder sterke bezetting kennen. tot vandaag hebben zich maar liefst acht internationaal grootmeesters ingeschreven. Dat wordt dus dringen aan de top waar de hoofdprijzen verdiend moeten worden. De toestroom van grootmeesters wordt deels veroorzaakt door het wegvallen van de hoofdsponsor in Nijmegen, waardoor het invitatiebeleid aangepast is.

8 maart 2003

Nieuwe site

Enigszins later dan gepland gaat vandaag de vernieuwde website van Axioma ORAP Open 2003 de lucht in. Een nieuwe hoofdsponsor, dus een nieuw en fris uiterlijk. Veel plezier op de site!

februari 2003

Lokatie bekend

Na het toernooi in 2002 bleek al snel dat de zaken in Carlton Beach niet beschikbaar zouden zijn in 2003. Ook het atlantic Hotel, waar het toernooi in 2001 gespeeld werd, had geen plaats. Het organisatiecomité is vervolgens naarstig op zoek gegaan naar een nieuwe speelzaal. Na diverse opties bekeken te hebben, rolde het Christelijk Gymnasium Sorghvliet als beste uit de bus. De school beschikt over een schitterende aula die ruim voldoende plaats biedt. Ook is er volopt gelegenheid een nabespreekruimte annex bar te creëren. Kortom: Axioma ORAP Open wordt weer op een goede lokatie gespeeld.

december 2002

Hoofdsponsor accoord

Medio 2002 ging ORAP Consulting Group, die het toernooi drie jaar gesponsord heeft, samen met Axioma Groep. Vanzelfsprekend was vervolgens de voortzetting van de sponsorrelatie ter discussie. In december kwam toch het groene licht. In 2003 zal het toernooi gesponsord worden door Axioma ORAP ICT.

Axioma ORAP ICT

Van Onselen-Hoogenraad Groep

WEBA - HABA - Stimuka

De Tegelhoek - Haeghe Groep - SCT Accountants

Business Haaglanden - Corps 3 op Twee - Stomerij Intercleaning