Axioma ORAP OPEN 2003

Internationaal damtoernooi - Den Haag

Activiteiten

Axioma ORAP Open is natuurlijk een serieus toernooi, maar daarnaast is nog van alles te doen. Met name de Beach Blitz en Disco Blitz trekken een uitgebreid publiek.

Beach Blitz

Op zondag 13 juli wordt er van 19.00 tot 23.00 uur op het strand van Kijkduin, bij Beachclub Gotcha, het jaarlijkse Beach Blitz georganiseerd. Bij goed weer wordt er op het strand in het zand gespeeld en als dat niet kan bij Gotcha. Deelname kost vijf euro (grootmeesters gratis). Er zullen (minimaal) 7 rondes volgens het Zwitsers systeem worden gespeeld. De te winnen prijzen zijn: 60, 30 en 15 euro. Inschrijven kan reeds nu al, door een mailtje te sturen naar Jan Kok. Beachclub Gotcha is circa 100 meter ten noorden van de Kijkduin Boulevard

Disco Blitz

Op donderdag 17 juli wordt er van 20.00 tot 24.00 uur in de speelzaal in het Sorghvliet Gymnasium, het jaarlijkse Disco Blitz georganiseerd, dammen onder oorverdovend lawaai, met fluorescerende schijven en met weinig verlichting. Deelname kost vijf euro (grootmeesters gratis). Er zullen (minimaal) 7 rondes volgens het Zwitsers systeem worden gespeeld. De te winnen prijzen zijn: 60, 30 en 15 euro. Inschrijven kan reeds nu al, door een mailtje te sturen naar Jan Kok.

Axioma ORAP ICT

Van Onselen-Hoogenraad Groep

WEBA - HABA - Stimuka

De Tegelhoek - Haeghe Groep - SCT Accountants

Business Haaglanden - Corps 3 op Twee - Stomerij Intercleaning