ORAP OPEN 2002

Internationaal damtoernooi - Den Haag

Beach Blitz

Op zondag 14 juli wordt er van 19.00 tot 23.00 uur op het strand van Kijkduin, bij Beachclub Gotcha, het jaarlijkse Beach Blitz georganiseerd. Bij goed weer wordt er op het strand in het zand gespeeld en als dat niet kan bij Gotcha. Deelname kost vijf euro (grootmeesters gratis). Er zullen (minimaal) 7 rondes volgens het Zwitsers systeem worden gespeeld. De te winnen prijzen zijn: 60, 30 en 15 euro. Inschrijven kan reeds nu al, door een mailtje te sturen naar Jan Kok. Beachclub Gotcha is circa 100 meter ten noorden van de Kijkduin Boulevard

Disco Blitz

Op donderdag 18 juli wordt er van 20.00 tot 24.00 uur in Carlton Beach Hotel te Scheveningen, het jaarlijkse Disco Blitz georganiseerd, dammen onder oorverdovend lawaai, met fluorescerende schijven en met weinig verlichting. Deelname kost vijf euro (grootmeesters gratis). Er zullen (minimaal) 7 rondes volgens het Zwitsers systeem worden gespeeld. De te winnen prijzen zijn: 60, 30 en 15 euro. Inschrijven kan reeds nu al, door een mailtje te sturen naar Jan Kok.

ORAP Master Class toernooi

Op donderdag 18 juli vanaf 11.30 uur zullen vier teams een toernooi spelen. Deze vier teams bestaan uit één grootmeester en drie leerlingen van Haagse basisscholen. De leerlingen worden geselecteerd tijdens een simultaan die iedere grootmeester eerder in de week op school geeft.

ORAP Consulting Group - Sportstad Den Haag

Koornstra & Co BV - Carlton Beach Hotel

Enermet - HABA - Stimuka

Haeghe Groep - SCT Accountants

Business Haaglanden - Kasteel Diever

Corps 3 op Twee - Stomerij Intercleaning