• Voorpagina
 • Informatie
 • English info
 • Deelnemers
 • Nieuws
 • Nevenactiviteiten
 • Geschiedenis
 •  

  Nevenactiviteiten

  Simultaan Alexei Tsjizjov

  Op zaterdagavond 14 juli zal wereldkampioen Alexei Tsjizjov een aanschuifsimultaan spelen. Dit zal plaats vinden op de strandboulevard van Kijkduin vanaf 19.00 uur. Deelname is gratis. Voor degenen die - afgemeten aan hun eigen niveau - de beste prestatie neerzetten is er een presentje.

  Beach Blitz

  Op zondag 15 juli wordt er van 19.00 tot 23.00 uur op het strand van Kijkduin, bij Beachclub Gotcha, het jaarlijkse Beach Blitz georganiseerd. Bij goed weer wordt er op het strand in het zand gespeeld en als dat niet kan bij Gotcha. Voor deelnemers aan het Orap Open NK is deelname gratis, buitenstaanders betalen fl.10,=. Er zullen (minimaal) 7 rondes volgens het Zwitsers systeem worden gespeeld. De te winnen prijzen zijn: fl. 225, fl. 125, fl. 75, fl. 50 en fl. 25. Inschrijven kan reeds nu al, door een mailtje te sturen naar Jan Kok. Beachclub Gotcha is circa 100 meter ten noorden van de Kijkduin Boulevard

  Disco Blitz

  Op donderdag 19 juli wordt er van 20.30 tot 24.00 uur in Atlantic Hotel te Kijkduin, het jaarlijkse Disco Blitz georganiseerd, dammen onder oorverdovend lawaai, met fluorescerende schijven en met weinig verlichting. Voor deelnemers aan het Orap Open NK is deelname gratis, buitenstaanders betalen fl.10,-. Er zullen (minimaal) 7 rondes volgens het Zwitsers systeem worden gespeeld. De te winnen prijzen zijn: 1. fl. 100,-, 2. fl. 75,-, 3. fl. 50,-. Inschrijven kan reeds nu al, door een mailtje te sturen naar Alex Kruyshoop.

  Computerdamtoernooi

  Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli wordt in Atlantic Hotel het tweede Orap Open Computerdamkampioenschap gespeeld. De sterkste computerprogramma's zullen onderling een damtoernooi spelen. Kom kijken en beoordeel de laatste verbeteringen in de programma's.

  Dagelijks sneldamtoernooi

  Voor de bezoekers en supporters zal tijdens het Orap Open NK dagelijks een sneldamtoernooi gehouden worden. Dagelijks een uur na het begin van de speelronde wordt er begonnen. De toernooitjes duren maximaal twee uur zodat voldoende tijd overblijft voor het volgen van de partijen in de speelzaal.

   

  Sponsors van Orap Open:

  Orap Consulting Group - Haeghe Groep - Sportstad Den Haag

  Enermet - Delft's Brood - Stimuka

  Business Haaglanden - Kasteel Diever - Dierenontdekcentrum